Wie we zijn

Het is onze drijfveer om mensen in de techniek met plezier en effect te laten samenwerken. Dat doen we met een team van gespecialiseerde coaches.
Sonja Uitterdijk

Sonja is een ervaren coach en consultant. Ze wordt door klanten gekenschetst als professioneel en deskundig, persoonlijk, scherp, maar nooit veroordelend. Met haar achtergrond als Werktuigbouwkundig Engineer kent ze het technisch werkveld vanuit eigen ervaring en kan ze nog steeds razend enthousiast worden van een mooi stuk techniek.

Joëlle Dohmen-Burghout

Joëlle is coach in hart en nieren. Ze kan luisteren als geen ander en weet datgene wat ze hoort, inclusief de boodschap achter de woorden, in beeldende taal terug te geven. Liefdevol en betrokken houdt ze zo anderen een spiegel voor. Waarbij ze respectvol uitnodigt om grenzen te verleggen en nieuw gedrag uit te proberen. Joëlle is vanaf 2017 werkzaam bij Uitterdijk Coaching.

Marieke Wesselman

Marieke houdt ervan mensen te doorgronden. Om hun gedrag en beweegredenen te analyseren, inzicht te geven in wie ze zijn, zodat hun potentieel ten volle benut kan worden. Ze heeft veel ervaring met het afnemen van assessments, waarbij ze altijd op zoek is naar de juiste match tussen persoon, functie en organisatie. Marieke en Sonja waren directe collega’s bij een HR consultancy bedrijf tot beiden rond 2008 hun eigen bedrijven oprichtten.

Vrijblijvend
kennis
maken?

Neem contact op