Wie we zijn

Het is onze drijfveer om mensen in de techniek met plezier en effect te laten samenwerken. Dat doen we met een team van gespecialiseerde coaches.
Sonja Uitterdijk

Sonja is een ervaren coach en consultant. Ze wordt door klanten gekenschetst als professioneel en deskundig, persoonlijk, scherp, maar nooit veroordelend. Met haar achtergrond als Werktuigbouwkundig Engineer kent ze het technisch werkveld vanuit eigen ervaring en kan ze nog steeds razend enthousiast worden van een mooi stuk techniek. Sonja is sinds 2008 eigenaar van Uitterdijk Coaching.

Brenda 't Hart

Brenda is onze dynamische steun en toeverlaat in het organiseren van alles wat nodig is om ons vak uit te kunnen oefenen. Met onvermoeibaar enthousiasme plant ze afspraken in, organiseert ze trainingen en zorgt dat alles op kantoor in orde is. We zijn dan ook blij dat ze ons team is komen versterken. Brenda is vanaf 2022 werkzaam als Office Assistant bij Uitterdijk Coaching.

Joanne Tempelman

Joanne werkt voor ons als coach, trainer en supervisor. Als GZ-psycholoog vormt ze een waardevolle vraagbaak op het gebied van autisme. Ze is een vakvrouw, zorgvuldig en begripvol, die begrijpt hoe chaos in het hoofd ontstaat en hoe hier mee om te gaan. We maken dan ook graag gebruik van haar kennis en ervaring. Joanne werkt sinds 2021 op freelance basis voor Uitterdijk Coaching.

Wendi Koster

Wendi levert als acteur ‘gedrag op bestelling’, zodat deelnemers tijdens trainingen kunnen oefenen met gesprekken en gesprekspartners die zij moeilijk vinden. Met veel enthousiasme, scherpte, humor en inleving in de techniek laat ze door haar spel het effect van gedrag zien. We werken dan ook graag met haar samen. Wendi werkt sinds 2019 op freelance basis voor Uitterdijk Coaching.

Vrijblijvend
kennis
maken?

Neem contact op