Ga terug

Wat we doen

Individuele coaching

Professionele en persoonlijke groei voor technici

Komt een medewerker niet goed tot zijn recht? Wil je een high potential een extra zetje geven? Loopt iemand vast in het werk? Je wil voorkomen dat de medewerker opbrandt of elders solliciteert. Individuele coaching helpt om met plezier en effect te werken en ontwikkeling een extra boost te geven.

Waar training gaat om het aanleren van concrete vaardigheden, richt coaching zich op de onderliggende patronen die ons gedrag bepalen. Wanneer je hier zicht op krijgt, komt er ruimte voor professionele en persoonlijke groei. We begeleiden dit proces toegespitst op de persoon en de werkomgeving. Met helderheid vooraf over de kosten, doelen en haalbaarheid.

Thema’s die we vaak horen zijn bijvoorbeeld: Hoe kan ik gelijk hebben omzetten in gelijk krijgen? Hoe ga ik om met medewerkers die ja zeggen en nee doen? Hoe laat ik mijn team focussen op resultaat? Hoe voorkom ik dat ik steeds weer uit mijn slof schiet?

  • Helder begin- en eindpunt
  • Directe aansluiting op de praktijk
  • Voor medewerkers uit alle lagen van de organisatie
  • Gericht op resultaat, met zoveel diepgang als nodig
”De kracht van Uitterdijk Coaching zit in de persoonlijke begeleiding, dat doen ze fantastisch. Ze zijn laagdrempelig, begripvol en zien de intrinsieke waarde van mensen. Een medewerker die wordt gecoacht kwam laatst naar me toe en zei ’Nu kom ik daadwerkelijk in mijn kracht te staan’. Dat is misschien wel de belangrijkste waarde in het leven.”
Richard Vos, projectmanager industrie Hollander Techniek

Vrijblijvend
kennis
maken?

Neem contact op