Ga terug

Wat we doen

Teamcoaching

Een team weer soepel laten samenwerken

Als een team niet optimaal samenwerkt heeft dat effect op de medewerkers en vaak ook op de rest van de organisatie. En zelfs op de relatie met klanten. Je wil conflicten, lage productiviteit en ziekmeldingen vóór zijn.

Teamcoaching haalt de kramp uit een team. Het geeft inzicht in onderlinge relaties en het bevordert begrip voor elkaar. We creëren meer openheid en vertrouwen, zodat mensen weer met plezier kunnen werken.

Teams worden beïnvloed door nauwelijks zichtbare, maar wel voelbare onderstromen. Waardoor een team gevangen kan blijven in een ongewenste, onplezierige situatie. We dagen het team uit om zich daar aan te ontworstelen. Ook als je denkt dat het niet is op te lossen. 

  • Herstel van onderling vertrouwen
  • Bouwen aan plezierige samenwerking
  • Uitwerken van onderlinge conflicten
  • Realiseren van resultaatgerichtheid
“Na de teamcoaching is het plezier zichtbaar toegenomen. Er is openheid ontstaan om emoties te delen met elkaar en de saamhorigheid is veel groter nu. Die stap maken is pittig. Maar het behoud ervan is nog veel belangrijker. Uitterdijk heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Medewerkers hebben bijvoorbeeld geleerd om feedback te geven èn te ontvangen.”
Richard Stroo, commercieel directeur Famostar

Vrijblijvend
kennis
maken?

Neem contact op