Voor wie

We werken voor technische bedrijven
Van installatiebedrijf tot machinebouwer. We weten waar je tegenaan loopt. Hoe lastig het kan zijn om goed personeel te krijgen en binnen te houden. Hoeveel lol er kan zitten in de inhoud van het vak. Dat het een uitdaging kan zijn om techneuten tactvol te laten communiceren. Aandacht voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van je medewerkers is cruciaal. Wij werken onder andere voor:
“Uitterdijk verliest het resultaat niet uit het oog, ze zijn ook niet van pappen en nathouden. Ze zijn doelgericht, integer, persoonlijk en duidelijk. Ik kan het bureau aanraden aan ieder professioneel bedrijf dat een slag wil maken in de groei van haar mensen en hick-ups wil wegnemen, of, liever nog, wil voor zijn.”
Richard Stroo, commercieel directeur Famostar
“Techneuten, in ons geval ICT-mensen zijn vaak ratio-mensen. Tussen nullen en enen zit veel emotie en veel niet-besproken dingen. Als je dat niet weet te veranderen, krijg je een setting van eigenheimers met een ‘ik weet het beter’-houding. Uitterdijk Coaching snapt hoe wij als familiebedrijf in elkaar zitten.”
Richard Vos, projectmanager industrie Hollander Techniek

Vrijblijvend
kennis
maken?

Neem contact op