Ga terug

Wat we doen

Assessments

Precies de juiste persoon voor de functie

Wie is de juiste persoon voor een functie? Maar al te vaak blijkt dat een ‘goed gevoel’ bij een kandidaat niet genoeg is. Je wil een mismatch voorkomen, voor alle partijen. Met ons assessment weet je precies of het klopt. Met een uitgebreid en gericht advies, zonder psychologentaal. We brengen ontwikkelpunten van de kandidaat in kaart, om goed functioneren in de toekomst te waarborgen. Zo geven we de medewerker en organisatie waardevolle handvatten.

We baseren ons op diverse capaciteitentesten, persoonlijkheidsvragenlijsten, een rollenspel met één van onze assessmentacteurs en een diepgaand interview. Toegespitst op de specifieke werksituatie.

Functies waar we veel ervaring mee hebben zijn: projectleiders, technisch adviseurs, technische verkoop, quality engineers, werkvoorbereiders, operationeel leidinggevenden, management- en directiefuncties.

  • Gericht advies
  • Realistisch over ontwikkelbaarheid
  • Bespreking van resultaten
  • Ervaring met technische functies

“We wilden gedegen onderzoeken of ons gevoel bij medewerkers klopte, voordat we ze in het diepe zouden gooien. Uitterdijk Coaching heeft ons op een prettige manier geholpen. No-nonsens, met persoonlijke aandacht en kennis van de branche. Zeker voor technici is een volle dag met jezelf bezig zijn een grote drempel. Maar ook de kandidaten waren enthousiast.”
Tanja Loeff-Hageman, directeur Tibo-Veen

Vrijblijvend
kennis
maken?

Neem contact op